ΑΣΕΠ 7Κ/2018: Τα αποτελέσματα για μόνιμες προσλήψεις στο ΔΕΔΔΗΕ

admin
Read Time1Second

ΑΣΕΠ: Τα αποτελέσματα της προκήρυξης 7Κ/2018. Ξεκινούν οι ενστάσεις για προσλήψεις στο ΔΕΔΔΗΕ

Σήμερα εκδόθηκαν απο το ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 7Κ/2018 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 18/14-6-2018 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, σαράντα οκτώ (48) συνολικά θέσεων προσωπικού, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Ανώνυμη Εταιρεία «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ – ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.» (Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας).

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode).

H προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων ορίζεται από 10 Οκτωβρίου 2019 έως και την πάροδο της 21ης Οκτωβρίου 2019, ημέρας Δευτέρας.

ΠΗΓΗ:

0 0
0
Happy
0
Sad
0
Excited
0
Angry
0
Surprise
Next Post

Από μία «κλωστή» κρέμεται η κατάσταση στη Συρία - Τι συνέβη στην πραγματικότητα με την τουρκική εισβολή

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν την τελευταία ώρα σε διεθνή ΜΜΕ για την τουρκική εισβολή στη Συρία. Ολόκληρος ο πλανήτης συνεχίζει να παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις σε αυτό το σημείο με τις δηλώσεις από Τούρκους αξιωματούχους να μιλούν για εισβολή σε «σύντομο χρονικό διάστημα» και τις ΗΠΑ να […]

Μπορεί να σου αρέσουν:

[wonderpluin_audio id="1"]

Εγγραφή στο Farsala Press