Δήλωση του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας Ν.Δ. κ.Χρήστου Καπετάνου για την προστασία της Φέτας.

Με αφορμή αίτημα Βουλευτών της Ν.Δ., με θέμα την άμεση σύγκληση της επιτροπής για ενημέρωση από την <<Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Φέτας>> για το ζήτημα της προστασίας της φέτας, ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας κ. Χρήστος Καπετάνος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Λίγες μέρες μετά την επίσκεψη του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λάρισα, η Νέα Δημοκρατία έκανε πράξη την δήλωση του Πρόεδρου της. Κατέθεσε χθες αίτημα των 14 βουλευτών – μελών της αρμόδιας Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, προκειμένου:

Α) Να κληθεί η νεοσυσταθείσα Διεπαγγελματική  Οργάνωση Φέτας, προκειμένου να εκφέρει τις απόψεις της για την πλήρη προστασία του προϊόντος και

Β) Να συσταθεί Διακομματική Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων προκειμένου να στηρίξει την Διεπαγγελματική στις διαπραγματεύσεις με την αρμόδια επιτροπή Γεωγραφικών Ενδείξεων και ΠΟΠ προϊόντων της Ε.Ε. για την πλήρη προστασία της φέτας.

Η ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας χαιρετίζει την καίρια παρέμβαση  της Νέας Δημοκρατίας, η οποία αποδεικνύει για άλλη μια φορά τη διαχρονική της στήριξη στους Έλληνες κτηνοτρόφους και την εμπιστοσύνη της στον Πρωτογενή Τομέα ως μοχλό ανάπτυξης της Οικονομίας της Πατρίδας μας.