Εμπορικός Σύλλογος. Εκδηλώσεις για την περίοδο Χριστουγέννων

Ο Εμπορικός  Επιχειρηματικός  Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων στα πλαίσια των ενεργειών του για την στήριξη της τοπικής αγοράς και την προβολή όλων των επιχειρήσεων της περιοχής, διοργανώνει  εορταστικές εκδηλώσεις για την περίοδο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Οι εκδηλώσεις έχουν ως εξής:

  • Διαγωνισμός Καλύτερης Χριστουγεννιάτικης Βιτρίνας καταστήματος.

Θα βραβευτούν οι τρεις καλύτερες βιτρίνες.

Τα έπαθλα του φετινού διαγωνισμού θα είναι από ένα Σαββατοκύριακο σε Αρχοντικό στην Μακρυνίτσα Πηλίου.

Οι βραβεύσεις των τριών καλύτερων βιτρινών θα γίνουν στο χώρο των καταστημάτων τους.

Σκοπός διοργάνωσης του διαγωνισμού είναι η δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας στην αγορά της πόλης και δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα.

  • Συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Δήμου Φαρσάλων με «Το Σπιτάκι των Χριστουγέννων».

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος θα βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία της πόλης με το ξύλινο σπιτάκι του και θα προσφέρει διάφορα γλυκίσματα και χριστουγεννιάτικα δωράκια στους επισκέπτες.

  • Σάββατο 23 & Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017 ώρες 11:00 – 13:00  και  13:00 – 15:00, στα γραφεία του συλλόγου Καναδά 24, Διήμερο Χριστουγεννιάτικο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών ,  με τίτλο:

«..Ελάτε να στολίσουμε το δέντρο με Ζυμάρι..»

  • Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:00 – 14:00 : Εκδήλωση στην Πλατεία Δημαρχείου σε συνεργασία με το « Κέντρο Παρέμβαση » με τίτλο

« Το Εργαστήρι του Αι Βασίλη » . Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παιχνίδια με τον Αι Βασίλη και τα ξωτικά του , κατασκευές , χορό , ενώ  το σιντριβάνι σοκολάτας θα γλυκάνει  μικρούς και μεγάλους !!!