Να σας ζήσει Χρηστάρα!!!

admin
Read Time1Second

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο προπονητής του Ατρόμητου Βαμβακούς Χρήστος Ανδρεόπουλος μιας και χθες Κυριακή σύζυγος του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και έτσι ο νεαρός τεχνικός έγινε για δεύτερη φορά «χαζομπαμπάς».

Μάλιστα ο προπονητής της Βαμβακούς στο μεγάλο διπλό που πέτυχε η ομάδα του στο παιχνίδι με την Δόξα Υπέρειας αποχώρησε «σφαίρα» στο ημίχρονο της αναμέτρησης για να βρεθεί στο πλάι της αγαπημένης συζύγου του.

Βέβαια κατά την διάρκεια του δευτέρου μέρους «έσπασε» τα τηλέφωνα για να μεταφέρει οδηγίες και να μαθαίνει τα νέα του αγώνα. H οικογένεια του Ατρόμητου αφιέρωσε την μεγάλη νίκη στον προπονητή της ομάδος και μεταφέρει τις θερμότερες ευχές του. Εμείς ευχόμαστε να σας ζήσει και να είναι πάντοτε υγιέστατο, χαρούμενο και δυνατό το νέο μέλος της οικογένειας Ανδρεόπουλου!!!

ΠΗΓΗ:

0 0
0
Happy
0
Sad
0
Excited
0
Angry
0
Surprise
Next Post

«Καμπάνα» 400.000 ευρώ στον ΟΤΕ για κλήσεις προώθησης προϊόντων - Τι απαντά ο οργανισμός

Για παράβαση της νομοθεσίας περί προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών.η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα επέβαλε στον ΟΤΕ πρόστιμα 400.000 ευρώ. Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα επέβαλε στον ΟΤΕ δύο πρόστιμα συνολικού ύψους 400.000 ευρώ για παράβαση της νομοθεσίας περί προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών. Με απόφαση της Αρχής επιβλήθηκε πρόστιμό […]
[wonderpluin_audio id="1"]

Εγγραφή στο Farsala Press