Ο Στέργιος Πιτσιόρλας αναλαμβάνει πρόεδρος του ομίλου Aviareps

admin
Read Time3Seconds

Ο πρώην υπουργός Οικονομίας αναλαμβάνει τη θέση του εκτελεστικού προέδρου του ομίλου Aviareps που δραστηριοποιείται, μεταξύ άλλων, στους τομείς των αερομεταφορών, των αεροπορικών υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης και του τουρισμού.

Η διοίκηση του ομίλου Aviarepos ανακοίνωσε ότι μετά την ολοκλήρωση των σχετικών εταιρικών διαδικασιών, τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου αναλαμβάνει ο κ. Στέργιος Πιτσιόρλας.

Ο κ. Πιτσιόρλας είναι νομικός, εργάσθηκε ως διευθυντικό στέλεχος σε εταιρίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και του τουρισμού. Διετέλεσε Πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης.

H Aviareps, που ανήκει στον επιχειρηματία Γιάννη Γρύλο, «αποτελεί έναν σημαντικό επιχειρηματικό όμιλο με δραστηριότητες που εκτείνονται από αεροπορικές υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης (ground handling), τουρισμού, αεροπορίας, logistics και cargo όπως η Swissport Hellas και Skyserv, καθώς και η αεροπορική εταιρεία Sky Express».

ΠΗΓΗ:

0 0
0
Happy
0
Sad
0
Excited
0
Angry
0
Surprise
Next Post

Λιμενικό: Ο Θεόδωρος Κλιάρης είναι ο νέος αρχηγός

Στη θέση του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, τοποθετείται ο μέχρι σήμερα Α΄ υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, αντιναύαρχος Λ.Σ., Θεόδωρος Κλιάρης, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ κ. Στ. Πέτσας. Κατόπιν πρότασης του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε σήμερα […]
[wonderpluin_audio id="1"]

Εγγραφή στο Farsala Press