Ο χώρος των επιχειρήσεων χτυπήθηκε από την βαθιά κρίση*

Του Σταύρου Πουλαράκη

Διανύουμε την εποχή που ο χώρος των επιχειρήσεων και κατ’ επέκταση της τοπικής οικονομίας χτυπήθηκαν από την πιο βαθιά οικονομική και αξιακή κρίση.

Το μοναδικό όχημα του επαγγελματία που θα ενθαρρύνει μέσω της επαγγελματικής εκπαίδευσης, τις παραγωγικές δυνάμεις  προκειμένου να δραστηριοποιηθούν και να εκσυγχρονίσουν δομές  και λειτουργίες, οργανωμένο, από την επιχείρηση για την  επιχείρηση, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι ενός αναπτυξιακού περιβάλλοντος είναι το Επιμελητήριο Λάρισας.

Σαν επαγγελματίες οφείλομε να συμπορευτούμε με τις ανάγκες  και τις ευκαιρίες μιας νέας εποχής, με καινοτόμο πνεύμα και δυναμισμό. Πρέπει να ξεκινούμε μια ειλικρινή και συγκροτημένη πορεία για την επόμενη μέρα, υπηρετώντας ατομικά, συλλογικά και δημιουργικά την οικονομία και την επιχειρηματικότητα του τόπου μας.

Με προσωπική θέληση, επιμονή, εργατικότητα, γνώση και αδιάλειπτη παρουσία, που έχει οράματα και δυνατότητες υλοποίησης των παραπάνω στόχων και με την πολυετή μου παρουσία και προσπάθεια για τα κοινά, Θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση όλων των συναδέλφων του τομέα της μεταποίησης στον νομό Λάρισας.

Στις εκλογές του Επιμελητήριου στηρίζω ως υποψήφιος την Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση και τον επικεφαλής τηςΣωτήρη Γιαννακόπουλο. Εύχομαι καλή δύναμη στα μέλη του συνδυασμού μας και σε όλους τους συμμετέχοντες στις εκλογές, με την ευχή να διανύσουμε την περίοδο αυτή με υπευθυνότητα, διαφυλάττοντας, όπως αρμόζει, το κύρος του αρχαιότερου θεσμού της επιχειρηματικής κοινότητας.