Πιάνουν δουλειά οι επιτυχόντες της 3Κ του ΑΣΕΠ στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

admin
Read Time0Seconds

Πιάνουν δουλειά οι επιτυχόντες της 3Κ στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη 55 νέοι μόνιμοι υπάλληλοι στις υπηρεσίες καθαριότητας με ΑΣΕΠ

Πραγματοποιήθηκε το πρωί η ορκωμοσία των επιτυχόντων της προκήρυξης 3Κ του ΑΣΕΠ του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Πρόκειται για τους 55 επιτυχόντες της προκήρυξης του ΑΣΕΠ 3Κ/2018 για την κάλυψη των υπηρεσιών Καθαριότητας από μόνιμο προσωπικό (εργάτες καθαριότητας, οδηγοί απορριμματοφόρων, χειριστές μηχανημάτων έργου).

Την ορκωμοσία πραγματοποίησε στο αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής», ο Δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης που καλωσόρισε θερμά τους νέους εργαζόμενους στην μεγάλη οικογένεια του δήμου.

Τους συνεχάρη και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στο πολύ σημαντικό έργο που αναλαμβάνουν.

«Η αρμοδιότητα της καθαριότητας, την οποία υπηρετείτε, καθορίζει σε μεγάλο βαθμό και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας και είναι μια υπηρεσία που όχι μόνο ως δήμαρχος, αλλά και ως άνθρωπος τιμώ ιδιαίτερα διότι σας έχω δει να λειτουργείτε στο χιόνι, στη ζέστη, στο κρύο, μέσα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Απαλλαγμένοι πλέον από το άγχος εργασίας ορισμένου χρόνου και με μόνιμη σχέση συνεργασίας με τον δήμο μας, είμαι βέβαιος πως θα είστε σε θέση να ανταποκριθείτε με ακόμη μεγαλύτερη άνεση τα εργασιακά σας καθήκοντα ως αναπόσπαστο κομμάτι της μεγάλης οικογένειας του δήμου μας», τόνισε στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος.

ΠΗΓΗ:

0 0
0
Happy
0
Sad
0
Excited
0
Angry
0
Surprise
Next Post

Αντικαπνιστικός νόμος: Εισήχθη στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής - Τι περιλαμβάνει

Mέτρα για τον έλεγχο του καπνίσματος, την άμεση αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων προ νοσοκομειακής φροντίδας (ΕΚΑΒ-ΕΚΕΠΥ) και τις αναπτυξιακές επενδύσεις ως κίνητρο για τη μείωση του clawback, περιλαμβάνει το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας το οποίο εισήχθη προς επεξεργασία στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή. Για την θωράκιση της αποτελεσματικής εφαρμογής του αντικαπνιστικού […]
[wonderpluin_audio id="1"]

Εγγραφή στο Farsala Press