Στο Ναρθάκι ο Βασίλης Σπανός

admin
Read Time1Second

Μια μεταγραφική που δεδομένα αναμένεται να προσφέρει πολλά και να βοηθήσει τα μέγιστα ανακοίνωσε ο ΑΟ Ναρθακίου με τους «γαλάζιους» να προχωρούν ορεξάτοι στο μεταγραφικό παζάρι και να κάνουν δικό τους τον μεσοεπιθετικό Βασίλη Σπανό.

Ο Σπανός είναι 24 ετών αγωνίζεται ως δημιουργικός μεσοεπιθετικός αλλά και στην κορυφή της επίθεσης και έχει εμπειρίες και παραστάσεις από το υψηλότερο τι τάξει πρωτάθλημα του Νομού μας έχοντας φορέσει την φανέλα του Σμόλικα Φαλάνης, της Δήμητρας Γιάννουλης, του Παναγροτικού Νίκαιας, του Αετού Αμυγδαλέας και της ομάδος των Νέων Καρυών.Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα της Kirhdorf στην Αυστρία. Δεδομένα πρόκειται για μια μεταγραφή που ενισχύει σημαντικότατα το συγκρότημα του Δημήτρη Δανιλούλη στην γραμμή κρούσης του.

Η ομάδα του ΑΟΝ καλωσορίζει τον Βασιλή στην οικογένεια της και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

ΠΗΓΗ:

0 0
0
Happy
0
Sad
0
Excited
0
Angry
0
Surprise
Next Post

Μητσοτάκης για το 10ετές ομόλογο: «Ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία της χώρας»

Σε ιστορικό χαμηλό, στο 1,5%, διαμορφώθηκε η απόδοση του 10ετούς ομολόγου που επανεκδόθηκε την Τρίτη. Το Δημόσιο άντλησε 1,5 δις. Ευρώ, ενώ πολύ αυξημένη ήταν η συμμετοχή των θεσμικών χαρτοφυλακίων που περιόρισε αισθητά τα hedge funds. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε ψήφο εμπιστοσύνης για την ελληνική οικονομία την απόδοση του 10ετούς […]
[wonderpluin_audio id="1"]

Εγγραφή στο Farsala Press