Συμφωνία Γιαννακόπουλου – Παπαλέξη στο Επιμελητήριο Λάρισας

Συμφωνία επετεύχθη μεταξύ του Σωτήρη Γιαννακόπουλου και του Δημήτρη Παπαλέξη σε ότι αφορά τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Λάρισας.

Πλέον, μετά την παραπάνω εξέλιξη έχει επιτευχθεί η πλειοψηφία 16 εδρών (12 έδρες η παράταξη Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση του Σωτ. Γιαννακόπουλου και 4 έδρες η ΕΠ.ΑΝ.ΕΚΚΙΝΗΣΗ του Δημήτρη Παπαλέξη) στο 31μελες Διοικητικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα επόμενα 24ωρα θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ., ώστε να εκλεγεί ο νέος πρόεδρος, ενώ την προσεχή εβδομάδα θα γίνει η κατανομή θέσεων για τα υπόλοιπα 6 μέλη της Διοικητικής Επιτροπής.

Παράλληλα, μένει να φανεί αν πέραν του κ. Παπαλέξη θα προσέλθουν και άλλες παρατάξεις στην πρόσκληση διαλόγου που έχει απευθύνει ο κ. Γιαννακόπουλος.

Αναλυτικά, η κοινή ανακοίνωση που υπογράφουν ο Σωτήρης Γιαννακόπουλος και ο Δημήτρης Παπαλέξης, με την οποία «σφραγίζεται» η συμφωνία:

«Ο επικεφαλής της νικητήριας παράταξης των επιμελητηριακών εκλογών, κος Σωτήρης Γιαννακόπουλος (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ) σύμφωνα με τις προεκλογικές του εξαγγελίες και με βάση το εκλογικό αποτέλεσμα της 12ης Δεκεμβρίου ήρθε σε επικοινωνία με τους επικεφαλής όλων των συνδυασμών που συμμετείχαν στις εκλογές του Επιμελητηρίου Λάρισας, για την διαμόρφωση της επόμενης ημέρας του φορέα.

Ο επικεφαλής της επιμελητηριακής παράταξης ΕΠ.ΑΝ.ΕΚΚΙΝΗΣΗ κος Δημήτρης Παπαλέξης ανταποκρίθηκε πρώτος στο κάλεσμα του κου Γιαννακόπουλου και από κοινού συμφώνησαν την συνεργασία των δύο παρατάξεων στα πλαίσια του Διοικητικού Συμβουλίου και της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Λάρισας, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής και με δεδομένες τις προγραμματικές θέσεις των δύο συνδυασμών, οι οποίες διαπιστώθηκε πως συγκλίνουν στα περισσότερα σημεία.

Οι δύο παρατάξεις εγγυώνται την σταθερή, απρόσκοπτη και διαφανή διοικητική λειτουργία του οργανισμού για τα επόμενα τέσσερα χρόνια».

ΠΗΓΗ: